Kalusto

Kuljetamme veneitä lähelle ja kauas. Liikennetraktorin ja hydraulisen veneenkuljetuskärryn yhdistelmällä hoituu niin veneiden nostot järvestä kuin pienet siirrotkin. Pidempiä matkoja ja isoja veneitä (myös purjeveneet!) varten meiltä löytyy veneenkuljetuslavetti. Veneiden nostoa ja laskua sekä muita nostotöitä varten meillä on tehokas 110tm nosturilla varustettu nosturiauto.

Nosturiauto

Nosturiauto nostamassa venettä

Mercedez-Benz nosturiautomme on varustettu 110tm nosturilla, joten sillä hoituu moottori- ja purjeveneiden nostot. Nosturiauton kyydissä voimme kuljettaa veneet aina seitsemään metriin asti ja sitä pidemmät kuljetamme lavetillamme. Auton jopa 33 metriin ulottuvalla puomilla voimme tehdä myös muita nostotöitä.

Lavetti

Lavetti kuljettamassa venettä

Tällä yhdistelmällä siirtyy lähestulkoon vene kuin vene. Venekuljetuksia varten mittatilaustyönä tehty lavetti on oikea valinta, kun isompia veneitä halutaan kuljettaa turvallisesti ja tehokkaasti eikä siirto vettä pitkin ole mahdollinen.

Liikennetraktori

Liikennetraktori venettä kuljettamassa

Pienempiä veneitä ja lyhyitä siirtoja varten liikennetraktorin ja veneenkuljetusperävaunun yhdistelmä on hyvä ratkaisu. Perävaunu on mahdollista peruuttaa veteen, joten tällä yhdistelmällä onnistuu myös veneiden vesillelaskut ja sieltä nostamiset!

Nostolaite

Vene nostolaitteen päällä

Nostolaitteemme avulla pystymme nostamaan veneet lavetin päältä tai lavetille myös matalissa halleissa (vene voidaan varastoida jopa vain 60cm venettä korkeampaan tilaan). Kysy lisää.

Kuvia kuljetuksistamme: